• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

Bolig til salg i Glashusene:

Åbent hus søndag d. 12.7.20 kl. 12:00 - 12:20, eller efter aftale

- Et rækkehus på 122 m2. Kontakt Jesper Brix, hvis du vil vide mere: 29702977 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

Interesseret i at komme på vores "interesseliste"?

Vi har ikke nogen venteliste, hvor man kan blive skrevet op til en af vores boliger. Salg af boligerne er den enkelte ejers ansvar, og køb/salg sker på det frie marked enten gennem en ejendomsmægler eller som privat salg.

Men vi har en "interesseliste", som du/I kan komme på. Hvis en af Glashus-familierne beslutter sig for at sætte deres bolig til salg, har de mulighed for at kontakte alle på interesselisten.

Send navn, tlf.nr. og mailadresse og evt. et par linjer om jer selv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så sætter vi jer på interesselisten.

Hvis man kontakter os for at komme på vores interesseliste, giver man samtidig samtykke til, at vi opbevarer de oplyste navne og kontaktoplysninger på Glashusenes intranet.

Hvis man ikke ønsker at stå på interesselisten længere, giver man blot bestyrelsen besked på mail - så fjerner vi straks navn og kontaktoplysninger fra listen.